Auto’s van presidenten

De gemiddelde auto die je over straat ziet rijden, is een auto die echt geschikt is voor de middenklasse. Een Golf bijvoorbeeld, of een auto met een gemiddelde prijs. Staatshoofden van verschillende landen hebben uiteraard een duurdere auto. Ook in onderhoud, want auto-onderdelen tegen lage prijzen kunnen zij wel vergeten met de aangepaste auto’s waarin zij rijden.

Barack Obama heeft een opmerkelijke keuze wanneer het op auto’s aankomt. Doorgaans hebben de staatshoofden van verschillende landen ter wereld een sterke voorkeur voor een auto van een nationaal merk. De Duitse bondskanselier zal altijd in een Duitse auto rijden. In Zuid-Amerika hebben verschillende presidenten een auto een nieuw merk gegeven zodat het een auto uit het eigen land lijkt. Maar Obama is de president van Amerika, en de president van de Verenigde Staten heeft net even iets meer nodig, zo blijkt.

18401889_m

The Beast van Obama

Obama wordt rondgereden in een verlengde wagen, die voorzien is van alle mogelijke technieken en aanpassingen. Zo kunnen de ramen voorin de auto slechts zeven centimeter open, zodat er geen voorwerpen in de auto gegooid kunnen worden. De banden zijn voorzien van speciale velgen.

Zou The Beast een lekke band krijgen, dan kan de auto gewoon verder rijden op de speciaal ontwikkelde velg. Deze moeten op maat bijgemaakt worden. Niet zo vreemd ook, niet alle auto’s hebben een directe telefoonverbinding met het Witte Huis.

9678031_m

Auto’s van de eigen markt

Het zal niet verrassend zijn dat de staatshoofden van de verschillende landen in Europa bij voorkeur zullen kiezen voor een auto van de eigen markt. De Duitse bondskanselier zal bijvoorbeeld altijd in een Duitse auto rijden. Voorheen was dit de Audi A6, maar Angela Merkel heeft een minder uitgesproken mening over de auto waarin zij rondgereden wordt. Toch zal deze auto altijd Duits zijn.

De Franse president rijdt daarentegen altijd in een Franse auto. Het mag duidelijk zijn dat dit geen volledig vrije keuze is. De president is de voorman of voorvrouw van het land, en een auto van de eigen markt versterkt het nationaal symbool. Daarnaast is het goede reclame ten opzichte van de buitenwereld.

De auto-onderdelen

De kans is klein dat deze lieden auto-onderdelen tegen lage prijzen op het internet kopen. Dat is meer iets voor de mensen die geen statelijk ambt vervullen, en ook vooral iets voor de mensen die wel gewoon zelf de onderdelen van de auto kunnen vervangen. Voor alle auto-onderdelen tegen lage prijzen kun je een kijkje nemen bij de aanbieder die meer dan 300.000 verschillende onderdelen klaar heeft liggen. Heb je vragen, dan kun je contact opnemen met de klantenservice die jou direct aan het onderdeel tegen de beste prijs.kan helpen.

Over de auteur